Kontakt oss

Tress Design
Østre Strandgate 1a
4610 Kristiansand
Tel 47 47 73 73
post@tressdesign.no

Om byrået

Tress Design består av fire designere som har lang erfaring fra designbransjen, og alle fire er involvert i det daglige virket som utøvende designere. Lokalene våre ligger lett tilgjengelig i Kristiansand sentrum. Våre kjernetjenester er: Identitetsdesign, emballasjedesign, redaksjonell design, skilt- og informasjonsdesign, messestand og webutvikling. Vi har et godt nettverk av underleverandører innen alle områdene som ikke inngår i vår kjernekompetanse. Det gjelder f.eks. tekst, reklame, foto, illustrasjon, programmering og trykkeritjenester.

Høy kvalitet og integritet

Vi jobber med design fordi vi liker det. Uansett om det er en stor eller liten jobb, lar vi ingenting gå ut av huset uten at vi kan stå inne for resultatet og være stolte av jobben som er gjort. Vi ønsker til enhver tid å skape det beste resultatet for våre kunder uavhengig av prosjektets størrelse. Alt vi gjør skal være det synlige beviset på at vi er gode på det vi gjør.

Strategisk design

Strategisk design betyr design basert på en strategisk plattform. Grunnlaget for ethvert vellykket designarbeid, enten det dreier seg om utviklingen av en logo, en hel grafisk profil eller produktdesign og emballasje, er en på forhånd utviklet strategi. Denne strategien må igjen være basert på den forretningsidé, visjon og det eller de mål våre kunder har for sin bedrift eller sitt produkt. Med andre ord: strategisk design sørger for å kommunisere etablerte verdier og budskap til valgte målgrupper. Basert på denne informasjonen utvikler vi et tydelig og relevant design der målet er å øke bedriftens lønnsomhet gjennom å synliggjøre og tydeliggjøre dens produkter og/eller tjenester i markedet. Vi mener at design er det viktigste og beste verktøy for å kommunisere med markedet.

Direkte tilnærming

Vi vet at alle ikke nødvendigvis har behov for lange tidkrevende prosesser og store markedsundersøkelser for hver kampanje eller jobb som skal utføres. Vår erfaring er at mange kunder kjenner sin posisjon godt og trenger en mer direkte tilnærming, slik at veien fra oppgaven blir gitt til ferdig resultat er mest mulig effektiv og lønnsom. Vi gjennomfører designprosessen etter boka om du vil. Det er imidlertid vår erfaring at prosessen utvikles underveis i grenselandet mellom behov og realitet. Dette har gjort oss fleksible og tilpasningsdyktige.

Fleksibilitet

Med et stort nettverk av dyktige underleverandører kan vi til enhver tid trekke inn spesialkompetanse som er relevant for ditt prosjekt uten at dette medfører store ekstrakostnader. Dette gjør at vi ikke har noen på lønningslisten som ikke bidrar direkte til prosjektet. På denne måten løser vi oppgavene med de riktige ressursene til avtalt pris og tid.

Holder det vi lover

Vi har respekt for kundens tid og økonomi. Tidsfrister er til for å holdes og vi prøver alltid å skreddersy løsninger som er tilpasset budsjettene. Ekstraservice er gratis hos oss, og det koster ingenting å ringe eller komme innom oss for en prat når du har behov for det.

Direkte kontakt

Vi er aldri lenger enn en telefonsamtale unna, og du slipper gå gjennom flere konsulenter, rådgivere og prosjektledere for å komme i kontakt med designer som utfører selve oppgaven.

Kun én leverandør

Ved å være et fullservice-byrå fungerer vi som en totalleverandør for mange av kundene våre. Dermed får vi en god innsikt i kundenes utfordringer og behov, noe som igjen gjør både kommunikasjon, design og reklame mer helhetlig.

Du blir prioritert

Det er ofte bedre å være en stor kunde hos et lite byrå, enn en liten kunde hos et stort byrå. Det er ikke alltid selvsagt at man er sikret et godt resultat hos et større byrå. Det er sammensetningen av menneskene og tiden som er avsatt til deg, som avgjør resultatet. Vi strekker vi oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd og, for at vi sammen skal oppnå best mulig resultat.

Vi snakker et språk som du forstår

Vi er ikke opptatt av å bygge luftslott, men kaller heller en spade for en spade slik at alle parter har en klar forståelse  av hva samarbeidet innebærer. Design skal ikke bare se pent ut (Se ”Strategisk design”). Det skal ha en praktisk funksjon, men også inspirere til vekst og tilføre ansatte en ny stolthet for sin bedrift. For oss er det motiverende å samarbeide med kunder som blir merkbar inspirert i løpet av prosessen.

^